Ünilig Erkekler Voleybol Turnuvası’nda Tunceli Üniversitesi’ni kendi evinde 3-0 mağlup eden Dicle Üniversitesi Erkek Voleybol Takımı ilk yarıyı namağlup tamamladı.

Ünilig Erkek Voleybol Turnuvası’nda ilk müsabakasını Bitlis Eren Üniversitesi ile gerçekleştiren Dicle Üniversitesi Erkek Voleybol Takımı, mücadeleden 3-1 galip ayrılarak turnuvaya iyi bir başlangıç yaptı. İkinci maçında Bingöl Üniversitesi’ni 3-0, üçüncü maçında Malatya İnönü Üniversitesi’ni 3-1, dördüncü maçında ise Adıyaman Üniversitesi’ni 3-0 mağlup eden Dicle Üniversitesi ilkyarının son karşılaşmasını yaptığı Tunceli Üniversitesi’ni de 3-0 yendi.

Erkek Voleybol Takımı’nın oynadığı oyundan memnun olduklarını belirten Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Suat Cerit, “İki yıldır Malatya İnönü Üniversitesi Erkek Voleybol Takımını yenemiyorduk. Malatya Üniversitesi’ni deplasmanda yenmek çok gurur verici oldu. Malatya İnönü Üniversitesini deplasmanda 3-1 gibi güzel bir skorla yenmek bizi motive etti, böyle oynamaya devam edip Üniversitemize şampiyonluğu getireceğiz” dedi.

Takımı maç sonu tebrik eden ve öğrencilerle tek tek tokalaşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabri Eyigün ise, öğrencilerin oynadıkları oyundan fazlasıyla mutlu olduklarını ve devamını beklediklerini söyledi.