Mardin’de düzenlenen Üniversitelerarası 2. Lig futbol müsabakalarında elde ettikleri galibiyetlerle şampiyon olan Dicle Üniversitesi, 1. Lig’de mücadele edecek. Genç sporcular Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabri Eyigün’ü ziyaret etti.

Üniversitelerarası büyük başarı elde eden Dicle Üniversitesi önümüzdeki yıl 1. Lig’de mücadele edecek. Şampiyon sporcular elde ettikleri başarının önemine değinerek Dicle Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabri Eyigün ile bir araya geldi. Sporcular Mardin’de düzenlenen 2. Lig futbol müsabakasında başarılarla dolu bir sezon bitirdi.

Makamında sporcuları ağırlayan Dicle Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sabri Eyigün, birinci ligde de aynı performansı göstermeleri umuduyla her anlamda yanlarında olduğunu söyledi. Prof. Dr. Eyigün, "Şu ana kadar vermiş oldukları destekten dolayı minnettarım. Takım sorumlusu Nihat Mızrak, destekleriyle yanımızda oldu. Bundan sonra Dicle Üniversitesi’nin adını gururla duyurmak için elimizden gelen çabayı göstereceğimizden kuşkunuz olmasın" dedi.

Ziyaret sonrasında Dicle Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabri Eyigün, sporcuları çeşitli hediyelerle uğurladı.