Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü’nün düzenleyeceği 4. Satranç Turnuvası başlayacak. Turnuvaya kayıtlar 10 Kasım 2014’e kadar sürecek.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlı olarak spor alanında hizmet veren Spor Şube Müdürlüğü’nün her yıl organize ettiği ve gelenekselleştirdiği Satranç Turnuvası’nın bu yıl 4’üncüsünü düzenlenecek. 11 ve 12 Kasım 2014 tarihlerinde yapılacak olan turnuvaya katılmak isteyen sporcular turnuvaya katılım kayıtları için Sümerpark Ortak Yaşam Alanı’nda bulunan Spor Şube Müdürlüğü’ne yapabileceği duyuruldu.

Daha önce düzenlenen satranç turnuvalarında büyükler ve minikler kategorisi bu yıl düzenlenecek olan 4. Satranç Turnuvası’nda yer almayacak. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü satranç turnuvasının ruhunu korumak adına yaş farkı gözetmeksizin her yaştan birey bu yılki turnuvada birbirine rakip olabilecek. Turnuvaya Sümerpark Ortak Yaşam Alanı ev sahipliği yapacak. 4. Satranç Turnuvası’nda yapılacak olan tüm müsabakalar lisanslı hakemler tarafından yönetilecek. Turnuvada dereceye girecek olan sporcular kupa verilecek ve çeşitli şekilde ödüllendirileceği belirtildi.