Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Ahmet Sayar, toplumsal barışın sağlanması durumunda, bölge ekonomisinin hak ettiği seviyeye ulaşacağını belirterek, kalıcı barışın, bölgeye her anlamda huzur ve refah getireceğini kaydetti.

DTSO Başkanı Ahmet Sayar ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Vergi Dairesi, Ortadoğu Sanayici ve Genç İşadamları Derneği (OSGİAD) ile Diyarbakır Barosu’nu ziyaret etti. Heyet, ilk olarak OSGİAD’ı ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Şanlı ile görüştü. Burada konuşan DTSO Başkanı Ahmet Sayar, oda olarak paydaş kurumlardan gelecek her türlü öneriye ve eleştiriye açık olduklarını belirtti.

DTSO heyeti daha sonra ise Diyarbakır Barosu’nu ziyaret ederek, Baro Başkanı avukat Tahir Elçi ile görüştü. Burada da konuşan Sayar, kentin sanayi altyapısı hakkındaki eksikliklere değindi. Toplumsal barışın sağlanması durumunda, bölge ekonomisinin hak ettiği seviyeye ulaşacağını vurgulayan Sayar, kalıcı barışın, bölgeye her anlamda huzur ve refah getireceğine dikkat çekti.

Heyet, daha sonra Vergi Dairesi Başkanı Seyfettin Baysal’ı makamında ziyaret ederek, görüşmelerini sonlandırdı.