Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde bulunan Çukurca İlkokulu, ilçede bulunan esnafın desteği ile bakım ve onarımı yapılarak yenilendi.

Çukurca İlkokulu’nun onarım ve bakım işleri ilçe esnafının katkıları ile yapıldı. Konu hakkında açıklamalarda bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Pehlivanoğulları, "Umarım değerli Çukurca halkı ve Kulp esnafının bundan sonra da bütün okullara katkılarının devamını bekleriz. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak okula katkısı olan bütün esnaf ve vatandaşlara teşekkür ediyoruz. Bu nedenle, tüm halkımızı bu konuda duyarlı olmaya davet ederek, geleceğimizi oluşturacak olan çocuklarımız için ‘Okullar Bizim Geleceğimiz’ kampanyasına destek vermelerini bekliyoruz" dedi.

Çukurca Köyü İlkokulu’nda ücretli öğretmen olarak görev yapan Atik Tanrıkulu ise, Kulp esnafı, komşu köy okulları ve Çukurca köylülerin işbirliğinin güzel bir örneğinin yaşandığını ifade ederek, "Çukurca Köyü İlkokulu bakım ve onarım sonrası büyük bir değişime uğradı. Bu güzelliği ilçemize kazandıran Kulp esnafına, Komşu köy okulların öğretmenleri ile çukurca köylülerine teşekkür ederim" dedi.