Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde belediye tarafından yapılan Kur’an kursu ve spor sahalarının açılışları gerçekleştirildi. Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Fatih Dülgeroğlu, “Kulp Belediyesi hesabında bulunan her kuruşu eşitlik, hakkaniyet ve şeffaf ilkelerimizle kalıcı hizmetlere harcıyoruz” dedi.

Kulp Belediyesince, ilçesinin Konuklu Mahallesi’nde yapılan Erkek Yatılı Kur’an Kursu ile halı saha ile basketbol ve voleybol sahalarının açılışı yapıldı. Açılışa, Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Fatih Dülgeroğlu, AK Parti İlçe Başkanı Amil Yatçi, kurum amirleri, muhtarlar, kanaat önderleri, medrese hocaları ve Kur’an kursu öğrencileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaymakam Dülgeroğlu, açılışta yaptığı konuşmada, “İlçe genelinde yol, altyapı, üstyapı, sosyal, eğitim, kültür-sanat, kadın, çocuk, genç, sportif faaliyetleri içerisinde bulunduran alanlarda birçok proje üretip hayat bulması için canla başla çalışmaktayız. Başlattığımız projelerin büyük bir kısmı hizmet vermeye başladı. Çalışmaları devam eden projelerimiz ise taahhüt ettiğimiz tarihlerde tamamlanıp hizmet sunmaya başlayacaktır. Bu projelerle yetinmeyip 2018 yılı içerisinde çalışmaları başlayacak bir çok proje üzerinde çalışmaktayız. Kulp Belediyesi hesabında bulunan her kuruşu sizler için eşitlik, hakkaniyet, şeffaf ilkelerimizle kalıcı hizmetlere harcıyoruz. Eğitim kurumlarında öğrenim gören bütün çocuklarımızın iyi bir eğitim alabilmeleri için bütün imkanlarımızı seferber ediyoruz. Bayrağını, vatanını, devletini, milletini seven, yasalar çerçevesinde saygılı yaşayan ve ideallerini gerçekleştiren çocukları yetiştirmek için hepimize büyük işler düşmektedir. Anne ve babalara özellikle bu konuda büyük işler düşmektedir. Ülkemizin her köşesinde, devletimize ve milletimize fayda sağlayacak her konuda canla başla çalışacağız. Birlik ve beraberliğimizin vermiş olduğu güç ile başarılmayacak hiçbir şey yoktur. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Daha sonra duaların okunmasıyla açılış kurdeleleri kesilerek, incelemelerde bulunuldu.