Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük alışveriş merkezlerinden olan Ninova Park’ta, 22 Kasım’da yapılan çekilişle araba sahibi olan Mehmet Nuri Özperk’in vekalet verdiği kişi, aracı teslim aldı.

Ninova Park Alışveriş Merkezi’nde 16 Eylül 2014 tarihinde başlayan ve 3 adet Peugeot otomobilin verileceği kampanyanın ilk çekilişi 22 Kasım’da yapılmış, otomobil Batman’dan AVM’ye gelip alışveriş yaptıktan sonra kupon alan Özperk’e çıkmıştı. Özperk’in kazandığı otomobil, vekalet olarak gönderdiği kişiye teslim edildi. Otomobilin teslimi ile alakalı resmi işlemlerin tamamlanmasından sonra Ninova Park Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Salih Erdoğan anahtarı, Mehmet Nuri Özperk’in vekalet verdiği kişiye anahtarı verdi.

15 Mart 2015’te sona erecek kampanyanın ikinci dönem çekilişi 24 Ocak 2015 tarihinde yapılacak. Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Salih Erdoğan, otomobili sahibine teslim etmenin sevincini yaşadıklarını, devam eden kampanyaya Diyarbakır halkının yoğun ilgi gösterdiğini dile getirdi. Katılımcı sayısının her geçen gün arttığını vurgulayan Erdoğan, önümüzdeki dönemde de bu tür kampanyaların sürekli yapılacağının, bol bol hediye dağıtılacaklarını söyledi.