Türkiye Büyük Millet Meclisi Dış İlişkiler Ve Protokol Başkanlığı'nda Sayın TBMM Başkanımızın Protokol Sorumlusu olarak çalışan Tepebaşılı  Hemşehrimiz Mücahit Arslan, Suudi Arabistan Şura Meclisi Başkanı Abdullah El Şeyh, protokol alanındaki başarısından dolayı TBMM Dış İlişkiler ve Protokol Başkanlığında görevli Mücahit Arslan’a devlet başkanlarına takdim edilen ödülü verdi.
Tepebaşılı  Hemşehrimiz Mücahit Arslan’dan edindiğimiz bilgiye göre;  Protokol eğitimleri konusunda kendilerinden yararlanmak istediğini söyleyen Şura Meclisi Başkanı El Şeyhe, her türlü katkıyı vermeye hazır olduklarını söylediklerini kaydeden Arslan, “Şura Meclisi Başkanı, çalışkanlığımızı, koşuşturmamızı, yoğun mesaimizi görüp, beğenip, takdir ederek bu ödüle bize uygun gördü. Bu, TBMM’nin bir başarısıdır. Ülkemizin, Meclisimizin üstün gayretleri, çalışmaları uluslararası alanda takdir ediliyor. Bu aldığım ödül de bu övgünün, taltifin göstergesidir.”dedi.

Suudi Arabistanın devlet ve meclis başkanları ile başbakanlara verdiği ödül, Riyadın simgesi olan Masmak Kalesinin minyatürü. Masmak Kalesi, Suudi Arabistan'ın bağımsızlığının simgesi olarak kabul ediliyor

Tepebaşılı  Hemşehrimiz Mücahit Arslan ayrıca; “Ermenekli olmakla her zaman gurur ve onur duydum.”dedi.