Akçakoca MHP İlçe Teşkilatı parti içi istişare toplantısı düzenlendi. İl Başkanı Abdullah Danışmaz, parti içi küskünlüklerin giderilmesi için bu toplantıların süreceğini belirtti.

Akçakoca MHP İlçe teşkilatı parti içi istişare toplantısı Akçakoca Belediyesi Nikah salonunda gerçekleştirildi. Parti Başkanı Levent Akça ve Yönetim kurulu üyelerinin katılımının haricinde İl Başkanı Abdullah Danışmaz, İl Yönetim Kurulu üyeleri, İl ve İlçe Kadın kolları Başkanları ve yöneticileri ve partililer katıldı.

Oturum öncesi Eski İlçe Başkanı İsmail Güner Başkanlığında divan oluşturuldu. İsmail Güner, Milliyetçi Hareketin ülkenin temel taşı olduğunu belirtti. İl Başkanı Abdullah Danışmaz, parti içi istişare toplantılarının önemli olduğunu ve parti içi tüm sorunların konuşularak çözüm kazanabileceğini söyledi.

Danışmaz, partimizde her türlü küskünlüğün kalkması için çalışmaların istişareler yapılarak çözüleceğini işaret ederek "Ülkü ocaklarının yeniden yapılanması konusunda bir araya gelerek aktif hale getirilmesi gerekiyor. Ayrıca MHP’de eski diye bir kavram yoktur. Hiç bir partili eski değildir. Bu düşüncenin eskisi yenisi olmaz. Önümüzdeki günlerde ilçe kongreleri yapılacak ve yoğun bir çalışma sarf edeceğiz. Şubat ayında ise İl Kongremiz olacak bu kongrede ben aday olmayacağım" diye konuştu.

Akçakoca MHP İlçe Başkanı Levent Akça, bu istişare toplantısının önümüzdeki günlerde yapılacak olan kongre için daha güçlü kılacağını belirterek ’’Seçimlerde parti içi kırgınlar bizleri çok üzdü. Ancak bu kırgınlıkları istişareler yaparak gidereceğiz ve daha güçleneceğiz. Dava arkadaşlarımız ile gönül birliğimizi sağlamak için buradayız. Görüş ve fikirlerinizi alarak daha fazla güçlenmeliyiz" dedi.

İl Yönetim Kurulu üyesi Okan Yamaz, "Bizler burada yöneticiler olarak sayımız az olabilir ancak 5 bin 150 kişinin sorumluluğu bizim üzerimizde. Bizlere oy verenlerin hakkını savunmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız ve dahada güçleneceğiz. Artık bu dargınlıklar son bulmalı ve daha güçlü olmanın zamanı geldi ve geçmesin" diye konuştu.

Kürsüye çıkan bazı partililer ise, geçmişte yaşanan konular hakkında görüşlerini dile getirerek yaşanan sorunlar ve çözümleri konularında görüşler dile getirildi. Konuşmaların ardından birlik ve beraberlik mesajları verilerek hatıra fotoğrafı çektirildi.