Aktif Eğitim Sen Düzce İl temsilciliği, Düzce‘de üyelerine rafting turu düzenledi. Adrenalini yüksek bu etkinliğe katılım beklenenden fazla oldu.

Aktif Eğitim Sen tarafından yapılan etkinlikle öğretmenler eğitim öğretimin yoğun stresini bir nebze olsun atmış oldular. Rafting öncesi, konuya ilişkin bilgiler verildikten sonra öğretmenler botlarla Melen Çayının sularıyla mücadeleye başladı.

Rafting etkinliğinde zaman zaman dalgalar yüzünden zor anlar yaşandı. 11 kilometrelik mesafeyi kat eden öğretmenler, varış noktasına ulaştıklarında sıcak çay ikramı ile karşılandılar. Üyeler, bundan sonra da bu tür etkinliklerin devam etmesi temennisinde bulunarak sendika yöneticilerine teşekkür etti.

Melen Çayında rafting yapmanın çok keyifli olduğunu ifade eden Aktif Sen Düzce İl Temsilcisi Arif Önemli, “Harika bir şey, tek kelimeyle mükemmel. Bu faaliyete ilk kez katılıyorum. Üyelerimiz düzenlenen etkinlikle hem kaynaştı hem de adrenalini yüksek bir spor dalı olan rafting yapmanın hazzını yaşadı” diye konuştu.