Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Basketbol antrenörü Fevzi Ak koordinatörlüğünde Çilimli’de yaklaşık 1 yıldır devam eden basketbol çalışmalarının meyvesi iki basketbol takımının kurulmasıyla alındı.

Geçtiğimiz sene Düzce’nin Çilimli ilçesinde başlayan basketbol kurslarında basketbolun tüm inceliklerini öğrenen sporcular, turnuvalara katılmaya hazırlanıyor. Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü basketbol antrenörü Fevzi Ak’ın verdiği basketbol kurslarında ilk olarak alt yapı oluşturuldu. 8-14 yaş grubuna verilen basketbol altyapısının ardından Antrenör Fevzi Ak, kız ve erkek olmak üzere iki takım çıkardıklarını kaydetti.

Çilimli’de basketbola olan ilginin büyük olduğunu ve çocukların basketbol ile yatıp kalktıklarını kaydeden Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü basketbol antrenörü Fevzi Ak, "Hafta sonu çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu sene ilk defa kız ve erkek olmak üzere iki takımla turnuvalara katılacağız. Ayrıca Çilimli’deki yetenekli çocuklarımızı, kaynaştırma projesi kapsamında Düzce’deki kulüplere göndererek onların hem tecrübe kazanmasını hem de müsabakalara çıkmasını sağlıyorum" şeklinde konuştu.