Yapımı tamamlanan ve sadece iç tefrişatı kalan Düzce Emniyet Müdürlüğü ek binasını Düzce Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, Vali Ali İhsan Su ve gazetecilere gezdirdi. Gezide yeni bina hakkında bilgiler veren Vali Su, yeni binanın maliyetini ve taşınacak birimleri de açıkladı.

Düzce Emniyet Müdürlüğü tarafından Aziziye Mahallesi’ne yapılan ek hizmet binası Vali Ali İhsan Su ve gazetecilere gezdirildi. Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz ev sahipliğinde yapılan inceleme gezisine Emniyet Müdür yardımcıları, Şube Müdürleri de katıldı.

Gezi öncesinde konuşan Vali Ali İhsan Su; “Aziziye Mahallesi’nde bulunan Emniyet Müdürlüğü ek hizmet binasının 23 Mayıs 2013 tarihinde başlanan inşaatında geçici kabulünü ise 6 Kasım’da yapmış bulunuyoruz. 5 bin 825 metrekare kapalı alan içinde Bodrum kat dahil toplam 4 kat bulunuyor. Binanın yapım maliyeti 4 milyon 483 bin TL’ye mal olmuştur. Ek hizmet binasında Çocuk, Trafik Tescil ve Denetleme, Belge Yönetimi, Pasaport, Sosyal Hizmetler, Lojistik, Toplum Destekli polislik, Özel Güvenlik, Silah ve Patlayıcı Maddeler, Hukuk İşleri, Rehberlik ve Danışmanlık Büro, Eğitim, Personel, Özel Kalem Şube müdürlükleri gibi idari birimler hizmet verecek” dedi.

Vali Ali İhsan Su’nun bina hakkında verdiği bilgilerin ardından ise ek hizmet binası Emniyet müdürü İsmail Hakkı Akyüz tarafından Vali Su ve gazetecilere gezdirildi.