Düzce Meslek Yüksek Okulu “Son Altı Ay Sunumu ve Öğrenci Buluşması” etkinliği Konak Düğün Sarayı’nda gerçekleştirildi.

Düzce MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ömer Sivrikaya açılış konuşmasında, “38 yıllık tarihi olan Yüksekokulumuzda ilk kez böyle bir etkinliği düzenlemenin mutluluğunu yaşıyorum. Her altı ayda bir gerçekleştirilen etkinliği MYO olarak ilk defa yapıyoruz. Bu toplantıları yapmamızın amacı MYO bünyesindeki öğrencilerimiz ile idari ve akademik personelimizin ortak sorunlarını ve önerilerini dinlemektir. Böylece birlikte yönetme ilkemizi de göstermiş oluyoruz” dedi.

“SANAYİ İŞBİRLİĞİ”

Son altı ayda yapılan çalışmaları aktaran Yrd. Doç. Dr. Sivrikaya, “Ahde vefa, önemli bir özelliktir. Bu kuruma hizmet etmiş büyüklerimizle yemekli toplantılar düzenledik. Sanayi sektörünü çok önemsiyoruz. Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş ile ortak çalışmalarımız var. Bu kurum aracılığı ile öğrencilerimize staj olanağı sağlanmış oldu. İlk kez gerçekleştirdiğimiz ‘Bilim Şenliği’ oldukça güzel geçti. Şayet bu Bilim Şenliği’ni gelenekselleştirebilirsek Türkiye çapında önemli bir noktaya gelebiliriz” şeklinde konuştu.

MYO’da göreve başladıktan sonra ilk olarak iletişim merkezini kurduklarını belirten Sivrikaya, “İletişim merkezi ile irtibat kurarsanız bilgilerinizin çok çabuk ulaştığını göreceksiniz. 10 Kasım’da okulumuzda Ata’mızı andık. Bakım ve onarım çalışmalarımızı hızlandırdık. Eski binalarımızı yeniledik. Kullanım her şeyi değiştirir. Bulunduğunuz ortamın kalitesi buna göre artar. Muhtelif alanlara 30 kadar çöp kovası alındı. Bölümler arası futbol turnuvası planlıyoruz” dedi.

“YENİLİKLER OLACAK”

Yapacakları iyileştirmelerden bahseden Sivrikaya, “Yemekhane ile ilgili bu hafta sonu itibariyle yemek dağıtım bölümüne ikinci benvali eklenecek. Okulumuzda biriken atıkları toplamak için çalışmalar başlattık. Bizler çalışmalarımızı gönüllü öğrencilerle yürüteceğiz ve daha aktif hale getireceğiz. Öte yandan fikirlerinize ortak olacak arkadaşlarınızı da bulmanız gerekir” diye konuştu.

“İLETİŞİM MERKEZİNİ AKTİF KULLANIN”

Öğrenci ve ilgili birimlerin iletişim merkezini aktif bir şekilde kullanmalarını tavsiye eden Yrd. Doç. Dr. Sivrikaya, “Aklınıza gelen her türlü şikayet ve öneri için iletişim adreslerimizi mutlaka kullanın. Gelen önerilerinizi ve şikayetlerinizi dikkate alacağımızdan hiç şüpheniz olmasın” diyerek sözlerine son verdi.

“Son Altı Ay” sunumunu katılımcılara teşekkür ederek bitiren Yrd. Doç. Dr. Ömer Sivrikaya’nın ardından “Öğrenci Buluşması” bölümüne geçildi. Bu bölümde öğrencilerden gelen sorulara yanıt verildi. Program toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.