Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Atletizm İl Temsilciliği tarafından Atatürk Koşusu gerçekleştirildi.

Düzenlenen Atatürk Koşusuna Küçük Kızlarda Yunus Emre Orta Okulundan Tuğçe Üster birinci, Hikmet Akın Orta Okulundan Sude Çodur ikinci ve Sümeyye Düzgün üçüncü oldu. Yıldız Kızlarda Yeni Taşköprü Orta Okulundan Şevval Nur Zenbek birinci, Hikmet Akın Orta Okulundan Damla Barutçu ikinci ve Gazi Mustafa Kemal Orta Okulundan Cansu Bilgin üçüncü oldu. Genç Kızlarda Z.Hanım M. ve T.A.L.’den Esra Yılmaz birinci, Arife Dinar ikinci ve Gamze Gül üçüncü oldu. Büyük Kızlarda Düzce Üniversitesinden Büşra Eda Acar birinci, Seçil Budak ikinci ve Cumayeri ÇPL’den üçüncü, Master Bayanlarda ise Düzce GHSİM’den Peri Ergin birinci olarak tamamladı.

Küçük Erkeklerde ise Hikmet Akın Orta Okulundan Ferhat Gündüz birinci, Azizcan Bender ikinci ve Durmuşvan Arıcı üçüncü oldu. Yıldız Erkeklerde Yenimahalle Orta Okulundan Emirhan Kılıç birinci, İsmetpaşa Orta Okulundan Volkan Yılmaz ikinci, Düzce Atatürk Orta Okulundan Görkem Biçer üçüncü oldu. Genç Erkeklerde Çilimli Adolu Kalkınma Vakfı ÇPL’den Hasan Yılmaz birinci ve Enes Mahir Çelik ikinci, Büyük Erkeklerde Düzce Üniversitesinden Veysel Yıldırım birinci, Sefa Aslan ikinci ve Muhammet Aksay üçüncü, Master Erkeklerde Düzce GHSİM’den Necati Aktaş birinci, Turgay Arslanoğlu ikinci ve Fikri Nogaş üçüncü olarak tamamladı.

Şıralık Spor Tesislerinde gerçekleşen Atatürk Koşusu Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği ödül töreniyle son buldu.