Erbakan Vakfı Düzce Şubesi düzenlenen törenle açıldı.

Saadet Partisi merhum Genel Başkanı Necmettin Erbakan adına kurulan Erbakan Vakfı’nın Düzce Şubesi törenle açıldı. Törene Vakfın Genel Başkanı Fatih Erbakan, AK Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, Düzce Şubesi Başkanı Nezir Merttürk, vakıf yönetim kurulu üyeleri ve Düzcelilerin katılımıyla yapıldı. Açılış için Düzce’ye gelen Fatih Erbakan Merkez Camii’nde kıldığı ikindi namazının ardından Bolu Caddesi boyunca yürüyerek, Düzcelilerle sohbet etti.

Vakfın Düzce Şubesi önüne gelen Fatih Erbakan burada şubenin açılış kurdelasını kesti. Şube açılışı öncesinde konuşan Fatih Erbakan, “Rahmetli Necmettin Erbakan hayatını Türkiye’de ve dünyada Allah’ın emir ve yasaklarını peygamberlerin ışığı altında yaymak için mücadele etti. Bu uğurda birçok çalışma yaptı. Dünya Müslümanlarının bir arada olması, refah içersinde yaşaması için çok mücadeleler verdi. Bu vakfımızda Rahmetli Erbakan Hocanın yolunda onun mücadelesinin kaldığı yerden devamı için çalışmaya devam edecek. Vakfımızın Düzce Şubesi hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Konuşmanın ardından yapılan dualar eşliğinde Erbakan Vakfı Düzce Şubesi Fatih Erbakan, Vakfın Düzce Şubesi Başkanı Nezir Merttürk ve AK Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz tarafından kesilerek hizmete açıldı.

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan daha sonra vakıf şubesinde gazetecilerin Türk ve dünya gündemine ilişkin sorularını cevaplandırdı.

Fatih Erbakan daha sonra merhum olan Düzce Refah Partisi ve Saadet Partisi eski il başkanları Faruk Erdem ile Selim Gökdemir’in mezarlarını ziyaret etti.