Düzce’nin Akçakoca ilçesinde çekilecek olan bir sinema filminin yapım ve çekim ekipleri, Sky Tower Oteli’nde konaklarken sinemacı grup ilk çekimlerine liman içinden başladı. "Eski sevgiliyi unutmanın 10 yolu" isimli sinema filminin çekimlerinin tamamının Akçakoca’da yapılacağı açıklanırdı.

"Eski sevgiliyi unutmanın 10 yolu! isimli film Akçakoca’da çekilecek. Filmin yapımcısı olan Sezen Dilci, yapımcı, oyuncu ve kamera arkası olmak üzere toplam 50 kişilik bir ekiple çalıştıklarını, ekibin tamamının Sky Tower otelinde konakladıklarını söylerken, bir ay içinde tamamlanacak olan filmin ilk sahnelerinin çekimlerini gerçekleştirdiklerini sözlerine ekledi.

Filmin yönetmeni olan ve başarılı filmlere imza atmış Biray Dalkıran ise konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Akçakoca’yı tercih etmelerinin sebebi olarak, Akçakoca Belediyesinin kendilerine yardımcı olmalarını, büyük otelin kendilerine sağladığı bazı kolaylıkları ve Akçakoca’nın görsellerinin film çekimi için çok kuvvetli olmasını gösterdi.

Yönetmen Dalkıran, çekilen filmin romantik komedi dalında bir film olduğunu, filmin çekimlerinin 1 ay süreceğini ve filmin Mart ayı sonunda vizyona gireceğini söyledi. Sky Tower Oteli Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Müdürü Aytekin Seçkin ise, konukları ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirirken, medya mensuplarına da gösterdikleri duyarlılıktan ötürü teşekkür etti.