Genç MÜSİAD Düzce Şubesi Genel Kurulu yapıldı. Genç MÜSİAD Başkanı Serkan Verep bayrağı yeni Başkan Levent Bilgin’e teslim etti.

Genç MÜSİAD Düzce Genel Kurulu Pelemir Otel’de geniş katılımla yapıldı. MÜSİAD ve Genç MÜSİAD’tan çok sayıda kişinin katıldığı program Kur’an-ı Kerim okunması ile başladı. Sonrasında Genç MÜSİAD’ın bu güne kadar yaptığı çalışmalar aldığı birincilikler sinevizyon eşliğinde sunuldu. Ardından Genç MÜSİAD’lılar bayrağı devredecek Serkan Verep için hazırladıkları videoyu sundular. Başarılar dolu bir hikayenin anlatıldığı videoda Serkan Verep duygu dolu anlar yaşadı. Sonrasında ise Verep, son kez Genç MÜSİAD Başkanı olarak katılanlara seslendi. Verep, bu başarıya imza atan Genç MÜSİAD üyelerine, ailesine ve kendisine bu güne kadar destek olanlara teşekkür etti. Verep en anlamlı teşekkürü ise eşine yaptı. Serkan Verep eşi Elzem Verep’i sahneye davet ederek “Ben 3 yıllık evliyim. Bu süre zarfında beni yalnız bırakmayan ve destek olan eşime çok teşekkür ediyorum” dedi ve kendisine çiçek verdi.

Verep, önce Allah rızası, sonra memleket sevdası olunca her şeyin olabileceğinin farkında olarak çalıştıklarını ve başardıklarını söyledi.

Sonrasında ise Serkan Verep, Genç MÜSİAD Başkanı olduğunda kendisine takılan MÜSİAD rozetini Levent Bilgin’e taktı.

Bayrağı devralan Levent Bilgin, “Yüksek ahlak ve ileri teknoloji anlayışını benimseyen, girişimciliği öğreten yetiştiren ve destekleyen MÜSİAD çatısı altında 24 yaşında bu kürsüden sizlere seslenebiliyorsam değerli büyüklerim bu sizin onurunuzdur. Sevgili kardeşlerim bu da bizim değerimizdir” dedi.

Bilgin konuşmasına şöyle devam etti; “Dünya hızla küreselleşiyor, sınırlar ortadan kaldırılıyor ülkeler küçülüyor, Pazar alanları aranıp yeni pazar alanları oluşturuluyor. Savaşlar belgeselleştiriliyor, özgürlükler verilip adalet çeşitlendiriliyor, bilim duygusallığından insanlığından arındırılıyor ilim ise tekelleştirilmek isteniyor. Tüm bu haksız ve şer saldırılara ülke gençliği olarak haklı bir tavırla mücadele edeceğiz. Bizler biliyoruz ki bir ülkenin uzun süre ayakta kalabilmesi için o ülkenin gençlerini doğru bir şekilde bilinçlendirmek en yerinde yöntemdir. Biz Türkiye gençliği olarak bu yolda en büyük direnci yüksek ahlak ve ileri teknoloji anlayışıyla göstereceğiz. Bizler hak bildiğimiz bu yola inanıyor ve bu yolda kardeşlerimizle birlikte yürümek istiyoruz. Ve biliyoruz k bu hak yolda yalnız kalmayacağız. Bu sebeple biz gençlere güvenmenizi, bilgi ve birikimlerinize biz gençleri de ortak etmenizi istiyoruz. Rahmetli Erbakan Hoca’nın dediği gibi ‘Bir milletin asıl gücü topu, tankı, tüfeği değil, imanlı gençleridir’ bizlere sorumluluk vererek nitelikli ve şuurlu gençler olmamızı, şehrin sakini değil, şehrin sahibi olmamızı sağlayın.”

Son olarak ise kürsüye MÜSİAD Düzce Şube Başkanı İsmail Çakmak geldi. Çakmak ise “MÜSİAD olarak bizlerin birlik, beraberlik ve desteği ile Türkiye’nin ekonomik hayatına yaptığı katkı daha ileri safhalarda gidecek ve yoluna devam edecektir“ dedi.

Gençlik dönenimin insan hayatındaki en verimli dönem olduğuna dikkat çeken Çakmak “Genç MÜSİAD’dan yetişenler, ahlaklı değerlere sahip çıkan birer işadamı olur. Siz teknolojiyi sadece kullanmakta kalmayıp, o teknolojiyi üretmelisiniz, MÜSİAD’ın tüm organizasyonlarına, yurt içi ve yurt dışındaki gezi ve aktivitelerine katılın. MÜSİAD sizin geleceğinize yön verecek bir kuruluştur” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Verep ve yönetimine çeşitli hediyeler verildi.