Akçakoca Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından başlatılan KOSGEB Girişimcilik Destek Eğitim programı katılanlara sertifikaları verildi.

Akçakoca Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından başlatılan KOSGEB Girişimcilik Destek Eğitim programı eğitimi gerçekleştirildi. Uygulamalı girişimcilik eğitimi, kendi işini kurmak isteyen girişimcilerin bir iş planına dayalı olarak kuracağı işletmelerin başarı düzeylerini artırmak amacıyla düzenlendi. İşletme kuruluş desteği, kuruluş dönemi (makine, teçhizat, yazılım ve ofis donanım) desteği, işletme giderleri desteği, sabit yatırım desteği konuları hakkında endüstri mühendisi proje süreç danışmanı Seda Key tarafından kurs boyunca bilgi ve eğitim verildi. Eğitim toplam 2 hafta sürüp, 70 saat devam etti. Kursa 30 kişi katılarak eğitim aldı.

Kursa katılanlara sertifikaları, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Başkan Yardımcısı Ali Direk ve KOSGEB Düzce Hizmet Merkezi Müdürü Asım Türkman tarafından verildi. Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici belgelerini alanları kutlayarak, güzel işler çıkarmalarını ve başarılı işlere imza atmaları temennisinde bulundu.