Kaynaşlı Meslek Yüksek Okulu Lastik ve Plastik Teknolojisi Programı öğretim elemanları ve öğrencileri, Düzce Üniversitesi Polimer Teknolojisi Topluluğu (DÜPOL) tarafından Kaynaşlı’da faaliyette bulunan Anlaş Lastik’e düzenlenen teknik geziye katıldılar.

Lastik ve Plastik Teknolojisi programı öğrencileri ve DÜPOL üyeleri ile yapılan bu teknik gezi dahilinde fabrika yöneticileri ve çalışanları öğrencilerin yaptığı teknik geziden memnun oldukları dile getirilirken, bir araç lastiğinin üretim aşamaları uzmanlar tarafından adım adım gösterilip uygulama yapıldı. Öğrenciler bu gezi ile okuldaki teorik bilgilerini uygulamaya dönüştürme fırsatı buldular.

ÜNİVERSİTE FABRİKA İŞBİRLİĞİNE GÜZEL ÖRNEK

Kaynaşlı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Celalettin İçmeli yaptığı açıklamada “Yapılan araştırmalar sanayi temsilcilerinin mühendisten çok ara elemana ihtiyaç duyduğunu göstermektedir. Lastik ve Plastik Teknolojisi Programı hocalarına çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizi yetiştirmek için fabrikalarla işbirlikleri yapıyorlar. Bizde yönetim olarak destekliyoruz. Teşvik ediyoruz. Öğrencilerimiz tam gün fabrikada eğitim görme fırsatı yakalıyorlar. Bu büyük bir imkan. Anlaş Lastik’e destekleri için teşekkür ediyorum” dedi.