Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen Okul Sporları Judo Turnuvasında 17 sporcu mücadele etti.

Düzce Uzun Mustafa Spor Salonunda gerçekleştirilen turnuvanın Genç Erkekler müsabakalarında;

50 kiloda Fatih Endüstri Meslek Lisesinden Berkan Işıldar birinci ve Düzce Anadolu Lisesinden Şafak Akbulut ikinci. 55 kiloda Düzce Endüstri Meslek Lisesinden Mücahit Biriktir birinci ve Akçakoca İmam Hatip Lisesinden Mustafa Vural Özçelik ikinci. 60 kiloda Düzce Endüstri Meslek Lisesinden Yusuf Esirci birinci ve Özel Sağlık Meslek Lisesinden Veysel Bilali ikinci. 66 kiloda Konuralp Çok Programlı Lisesinden Arif Arslan birinci ve Düzce Endüstri Meslek Lisesinden Mert Alkan ikinci. +90 kiloda ise Düzce Endüstri Meslek Lisesinden Oğuzhan Geçici turnuvayı birinci tamamladı.

Genç Bayanlar müsabakalarında ise; 44 kiloda Düzce Ticaret Meslek Lisesinden Emine Ünal birinci ve Düzce Ticaret Meslek Lisesinde Meltem Akbulut ikinci. 48 kiloda Akçakoca Anadolu Lisesinden Sude Aydın ve 52 kiloda Düzce Ticaret Meslek Lisesinden Sinem Taş birinci. 57 kiloda Düzce Arsal Anadolu Lisesinden Medine Gel birinci ve Akçakoca Anadolu Lisesinden Melike Çakır ikinci. 63 kiloda Akçakoca Anadolu Lisesinden Eda Eren ve 70 kiloda Düzce Arsal Anadolu Lisesinden Dilara Çavdar müsabakaları birincilikle tamamladılar.

Sporculara madalyalarını Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdür Vekili Gülay Ercan, Tesisler Şube Müdür Vekili ve Judo Antrenörü Ayhan Alayıldız, Judo MHK Başkanı Fikret Papur ve Judo MHK üyesi Güven Kurt takdim ettiler.