AK Parti Düzce İl Başkan adayı Talib Çabukoğlu, aday gösterilmesi durumunda Düzce’yi kucaklayan bir yönetim oluşturacaklarını söyledi.

AK Parti’de seçim heyecanı sürüyor. AK Parti Düzce İl Başkanlığına resmen aday olan Talib Çabukoğlu, basın mensupları bir araya geldi. Çabukoğlu, “Halka hizmeti hakka hizmet davası olarak görmüş bu teşkilatın içerisinde artık aktif olarak görev yapma arzusu geldiğine olan inancımız doğmuştur” dedi.

Adaylığıyla ilgili düşüncelerini çeşitli meslek ve iş dallarında çalışan büyükleriyle görüştüğünü bu konu hakkında paylaşımlarda bulunarak ortaya çıkan durumların negatif ve pozitif yönlerini değerlendirdiğini dile getiren Çabukoğlu, bu değerlendirmeler sonucunda kısa ve uzun vadeli politika programlarını geliştirdiğini sonuç olarak ise Adalet ve Kalkınma Partisi Düzce il başkanlığına adaylığını beyan etti.

İl başkan adayı Talib Çabukoğlu adaylığı sürecinde ki misyonunu şu sözlerle açıkladı “Bu görevde amacımız nasip olurda parti genel merkezimiz bizi bu göreve layık görür. Görevi başarı ile yürüteceğimiz inancında olurlar ise, teşkilatımız, Belediye Başkanlarımız ve Millet vekillerimizle koordinasyonu en iyi şekilde sağlamak, kıymetli memleketimiz Düzce’nin yararına kuvvetle efor sarf etmek, halkımızla teşkilatımız arasında sağlam bir köprü vazifesi yürütmek istiyoruz” dedi.

Çabukoğlu teşkilat içerisinde bu süreçte başka adaylarında olduğunu ve olacağına da değinerek göreve talip olduğunu ve diğer dava arkadaşlarına da başarılar dilediğini söyledi.

Çabukoğlu, “Sonuç ne olursa olsun, her şeyin bu dava hareketi için olduğunu, eğer seçilmezsem de seçilecek arkadaşıma desteklerimin daimi olacağını belirterek seçildiği takdirde ise Düzce’yi kucaklayan bir yönetimle başkanlığı sürdüreceğim” dedi.