Düzce Akçakoca D-655 karayolunda yağış nedeniyle kayganlaşan yolda ters şeride geçen TIR’a otomobil çarptı. Kazada 1 kişi yaralandı.

Kaza akşam saatlerinde meydana geldi. Düzce Akçakoca D-655 karayolu Kabalak rampası mevkiinde meydana gelen kazada Akçakoca’dan Düzce istikametine gitmekte olan M. Ö. idaresindeki TIR kabalak rampasına geldiği esnada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjden karşı şeride geçti ve Düzce’den Akçakoca istikametine gitmekte olan S. D. idaresindeki otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

Kaza sonrası Düzce -Akçakoca istikameti trafiğe kapanırken, kazada otomobil sürücüsü S. D. yaralandı. Kazayı gören diğer sürücüler hemen kazazedelerin yardımına koştu. Haber verilmesi üzerine olay yerine 112 acil servis ekipleri ile bölge trafik ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri yaralı otomobil sürücüsüne ilk müdahaleyi olay yerinde yapmasının ardından Düzce Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesine sevk ederek tedavi altına alındı. Kaza nedeni ile uzun araç kuyrukları oluşurken kaza yapan araçların yoldan kaldırılması ile birlikte trafik eski akışına geri döndü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.