Gençlik Hareketi ve Dayanışma Derneği, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu ve milletvekillerini ziyaret etti. Uyuşturucuyla mücadele eden gençleri Davutoğlu tebrik etti. Derneğin genel merkezi tarafından organize edilen programa Düzce’den de katılım oldu.

Gençlik Hareketi ve Dayanışma Derneği Genel Merkez Başkanlığı Ankara’ya adeta çıkarma yaptı. Türkiye gündemine kısa sürede oturan, gençlerin takipçisi olduğu Gençlik Hareketi ve Dayanışma Derneği Genel Merkez Başkanlığı, Ankara İl Başkanlığı, Konya İl Başkanlığı ve Düzce İl Başkanlığı ile birlikte TBMM’de Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, TBMM İdari Amiri Ömer Faruk Öz, Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten ve Düzce Milletvekili Fevai Arslan’ı ziyaret ederek gençlerin sorunları dile getirildi.

Derneğin Düzce İl Başkanı Kübra Arslan ile birlikte yönetimden 5 kişi de ziyaretlere katıldı. Ziyaretlerin asıl konusu bonzai oldu. Günümüzde gençliğin en büyük tehlikesi haline gelen ve kullanımı giderek artan bonzai ile ilgili yapılabilecek çalışmalar görüşülerek ortak bir proje çalışması başlatıldı. Başbakan Ahmet Davutoğlu Gençlik Hareketi ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Hayrettin Yıldız ve ekibini tebrik etti.