Düzce’nin Derdin Kaplıcaları yeniden hayat buluyor. Bölgede yapılan sondaj çalışmalarında 45 derecelik sıcak suya ulaşıldı. Daha fazla Sıçak suya ulaşılmak için sondaj çalışmaları devam ederken bir yandan da bölgede devre mülkler yapılmaya başlandı.

Vali Ali İhsan Su beraberindeki bir heyetle, Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç’ı makamında ziyaret etti çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Belediye ziyaretinin ardından Derdin Kaplıcalarında yapılan çalışmaları incelemek üzere alana giden

Vali Su, Belediye Başkanı Osman Kılıç, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ramazan Akça, Düzce İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, Düzce İl Özel İdare Genel Sekreteri Muharrem Tozan, Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ertuğrul Durak ve Düzce İl Gıda Tarım Müdürü Yardımcısı Necdet Çiçek ile birlikte Beyköy bölgesinde yapımı devam eden yatırımları yerinde incelenerek bilgi alışverişinde bulunuldu.

Sondaj çalışmaları yapılan Derdin Kaplıcalarında incelemelerde bulunan heyet gelişmelerden memnun. Mevcutta kaplıca suyu bulunan alanda yapılan sondaj çalışmasında yaklaşık 350 metre derinliğe inilerek 45 derecelik sıcak suya ulaşıldı. Sondaj çalışmaları daha da fazla sıcak suya ulaşmak adına devam ederken bölgede bir firma tarafından devre mülklerde yapılmaya başlandı.

Heyet kaplıca bölgesindeki incelemelerin ardından Samandere Şelalesini gezdiler.