Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi FTR rehabilitasyon bölümü yılın hastasını seçti. Düzce Belediyesi eski Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İlhami Han yılın en iyi hasta oskar ödülünü aldı.

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün eski Müdürlerinden İlhami Han, 7 ay önce rahatsızlanmış ve bir süre hastanede tedavisi devam etmişti. Birkaç ay önce hastaneden taburcu olan ve Üniversite hastanesinde periyodik olarak kontrolleri süren İlhami Han ve onunla birlikte Bin 200 hastaya doktorları tarafından farklı bir tedavi yöntemi uygulandı. Han, tedaviye uyum sağlayıp cevap verince kendisine Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama hastanesi rehabilitasyon bölümü başkanlığı tarafından yılın hastası ödülü verildi.

Yılın en iyi hasta oskar ödülünü alan İlhami Han, ödülün kendisi için moral olduğunu söyleyerek, "Başta bölüm başkanımız Safinaz Ataoğlu olmak üzere bölüm sorumlusu Ertuğrul Çakır ve ekibinin çalışmaları benim bu kadar mesafe kazanmamda etkili oldu. Doktorundan hemşiresine sekreterinden beraber tedavi gördüğüm tüm hastalara bu dönem zarfında dualarıyla manevi desteklerini esirgemeyen hep yanımda olan tüm dostlarıma ve sabırla beni bugünlere taşıyan aileme sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Allah hepsinden razı olsun. Bu manevi hediye evimin en güzel yerinde hayatım boyunca duracak” dedi.