Adalet ve Kalkınma Partisi Edirne Merkez İlçe Başkan Adayı Ayhan Dinç, Edirnelilere ve parti üyelerine hizmet edebilmek için projelerini hazırladığını ve başkan adayı olduğunu açıkladı.

Geçmiş dönemlerde AK Parti Edirne İl Teşkilatı içinde çeşitli görevlerde bulunduğunu hatırlatan Dinç, yaptığı değerlendirmeler sonucunda delegelerden gelen talep doğrultusunda 6 Aralık 2014 günü Merkez İlçe Kongresi’nde adaylığını açıklayacağını duyurdu.

"EDİRNE’MİZE VE ÜYELERİMİZE HİZMET EDEBİLMEK İÇİN PROJELERİMİZİ HAZIRLADIK"

Dinç, Merkez İlçe Başkan Adaylığı ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada, "Uzun yıllardan beri emek verdiğim Ak Parti’de birçok görevde bulundum. Gençlik Kolları Başkanlığı ve İl Yönetim Kurulu Üyelikleri yaptım. Her yaptığım görevde Ak Parti’nin ilkelerine ve millete dayalı siyaset anlayışına sadık kaldım. Ak Parti’de olmak benim için her zaman bir onur olmuştur. Yaptığım değerlendirmelerde delegelerimizin Merkez İlçe Teşkilat yapısında bir değişikliği istedikleri ve şahsımda bu değişikliğin olumlu olacağına dair görüşlerin ağırlık kazanması üzerine 06 Aralık günü Merkez İlçe Kongresi’nde Merkez İlçe Başkanlığı’nda aday olmaya karar verdim. Ak Parti kurulduğu günden bugüne ülkemizde demokrasi anlayışının yerleşmesi ve demokrasinin gelişmesi için yaptığı icraatlar ortadadır. Özgürlüklerin önü açılmış, bununla birlikte ekonomik refah sağlanmıştır. Edirne’mize ve üyelerimize hizmet edebilmek için projelerimizi hazırladık. Bizim oluşturacağımız anlayış Ak Parti’nin kuruluş temelindeki anlayıştır. Başta üyelerimiz olmak üzere Edirne’mizin tamamını kucaklayacak bir anlayıştır. Bizim yönetimimizde teşkilat mensuplarımız asıl unsur olduklarını ve dolgu malzemesi olmadıklarını hissedeceklerdir. Birinci önceliğimiz teşkilat mensuplarının derdiyle dertlenmek ve Edirne’yi kucaklamaktır. İçimizdeki hizmet aşkı bizi adaylık sürecine getirmiştir. Artık Merkez İlçe Teşkilatında 24 mahalle ve yöneticileri de asıl unsur olacaklardır. Artık Merkez İlçe’de değişimin zamanı gelmiştir. Bu duygularla tüm Milletimizi selamlar, saygılar sunarım" ifadelerini kaydetti.