Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, örnek bir davranışa imza atarak Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinin odalarını donatmak için başlatılan ’Oda Donat, Sevdiklerinin Adının Yaşat’ kampanyasına destek verdi. Vali Şahin, "İki odayı donatarak bu seferberliğe katılacağıma söz veriyorum ama taksitli ödeme yapmak istiyorum" dedi.

Trakya Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğünce başlatılan ’Oda Donat, Sevdiklerinin Adının Yaşat’ kampanyası, hastanenin protokol girişinde tanıtıldı. Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, burada yaptığı konuşmada, Edirneli hayırseverlerin kampanyaya katılmasını istedi. Kendisinin de kampanyaya destek olacağını ifade eden Şahin, "İki odayı donatarak bu seferberliğe katılacağıma söz veriyorum ama taksitli ödeme yapmak istiyorum. Çek, senet kabul ediliyor mu? bilmiyorum" dedi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da kampanyadaki asıl amacın üniversite ile kent insanını buluşturmak olduğunu belirterek, 2 odayı donatma sözü verdi. Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük ise vatandaşlardan odalarda var olan konforu biraz daha arttırmak için bağışta bulunmalarını istediklerini belirterek, tefriş edilen odalara vatandaşların yaşatmak istedikleri kişilerin adlarının verileceğini vurguladı.