Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Trakya Kalkınma Ajansı Temmuz Ağustos Dönemi Teknik Destek Hibe Programı çerçevesinde kabul edilen "21. Yüzyıl Okulunda Liderlik" isimli projesi kapsamında 100 okul müdürüne 5 saatlik modern liderlik ve teknoloji eğitimi verildi.

Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü binasında Edirne Valisi Dursun Ali Şahin’in katılımıyla açılış kokteyli ile başlayan eğitimde ’Teknoloji ve Eğitim’ konulu atölye çalışmaları gerçekleşti. Eğitim uzmanları Kayhan Karlı, Esra Savaşan, Mürşide Demirkol ve Ömer Kaan Karahan dönüşümlü olarak gruplara eğitim verdi.

İletişim ve liderlik eğitimi ile idari personelin potansiyellerini ortaya çıkarmalarına destek olmak, 21. yüzyıl yaklaşımlarını yönetim tarzıyla bütünleştirmiş yeni çağ liderleri yetiştirmek amaçlanırken, eğitim ile, okul idarecilerinin 21. yüzyıl okullarında hizmet sundukları çevrenin kendilerinden beklentilerini anlayarak, kendisinin ve personelinin gelişimini destekleyen, değişen şartlara ayak uydurabilen, kurumsal iletişimi sağlamada öncülük eden, okulunun ve öğretmenlerin ihtiyaçlarını görüp kaynak sağlayan liderler haline gelme konusunda farkındalık kazandıkları belirtildi.