Edirne Ticaret Borsası (ETB) Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk, Meclis Başkanı Fedai Canım ile Meclis Üyeleri Recep İriş ve Ahmet Özmen’den oluşan heyet, Edirne Barosu Başkanı Av.Özgür Yıldırım ile Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Edirne İl Müdürü Hayrettin Karbuz’u makamında ziyaret etti.

Edirne Barosunu ziyaret eden heyet, geçtiğimiz haftalarda yapılan seçimler sonucunda tekrar Edirne Barosu Başkanlığı’na seçilen Av. Özgür Yıldırım ile yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek başarılar diledi. Edirne Barosu Başkanı Av. Özgür Yıldırım, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Edirne’ye hizmet eden tüm kamu ve sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içinde ortak projeler gerçekleştirmeye hazırız" dedi.

Heyet, daha sonra Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Edirne İl Müdürü Hayrettin Karbuz’u ziyaret etti. Müdür Yardımcıları İbrahim Güven, Hülya Kaynak ve Adnan Kayıran’ın da hazır bulunduğu ziyarete konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk; "Sosyal Güvenlik Kurumu son yıllarda birçok alanda ilerleme kaydetti. Mükellefleri olan bizlerle olan ilişkilerini de geliştirdi. Edirne’de uzun süredir görev yapan ve halkımızı yakından tanıyan birisi olarak il müdürlüğü görevine atanmanız bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyoruz" ifadelerini kaydetti.

Sosyal Güvenlik Kurumu Edirne İl Müdürü Hayrettin Karbuz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kurum olarak verdikleri rutin hizmetlerin yanı sıra yeni uygulamaları da hayata geçirmeye devam ettiklerini söyledi. Çalışma alanlarını her gün genişlettiklerini ifade eden Karbuz, "Tek amacımız özveri ilkesine dayalı çalışma prensibiyle hizmetlerimizi vatandaşlarımızın ayağına götürmektir" dedi.