Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO), 2014 yılı son Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Mehmet Eren Başkanlığında meclis üyelerinin de katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda, Kasım ayı mizanının ve Kasım ayı faaliyet raporunun oylanmasının ardından gündem maddeleri arasında yer alan, ETSO Bütçe Komisyon Üyeleri tarafından hazırlanarak yönetim kuruluna sevk edilen Edirne Ticaret ve Sanayi Odası 2015 yılı gelir ve gider bütçesi görüşüldü.

“ETSO ÇAĞDAŞ BİR ODA OLARAK HER ZAMAN, EDİRNE’YE DAHA İYİ HİZMETLER YAPACAKTIR”

Meclis Toplantısında, yapılan çalışmalar ve faaliyetler hakkında açıklama yapan Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, "Hep birlikte gurur duyacağımız çalışmalar yaptık. Odamızın çıtasını yükselttik. İnancım şudur ki, ETSO çağdaş bir Oda olarak her zaman, ülkemize ve Edirne’ye daha iyi hizmetler yapacaktır. Bütün çalışmalarınız ve yapılan çalışmalara katkılarınız için teşekkür ediyorum. Yeni yılınızı kutluyor, sağlık ve mutluluk diliyorum" diye konuştu.

Toplantıda, 2015 yılı gelir ve gider bütçesinde bulunan fasıllar hakkında bilgiler verilirken, 2015 yılı gelir ve gider bütçe tasarıları ile 2015 yılı yıllık aidat ve hizmetler karşılığı alınacak ücret tarifeleri görüşülerek yeni bütçe oy birliği ile karara bağlandı.

YILLIK ÜYE AİDATLARINDA ZAM YOK

Oda üyelerinden alınan yıllık aidat ücretlerinde ETSO Bütçe Komisyon Üyeleri tarafından alınan kararla ve Meclis Üyelerinin onayıyla, artış yapılmaması kararlaştırıldı. Yıllık üye aidatlarında iki yıldır artış yapmaması kararı alan ETSO Meclis Üyeleri, 2015 yılında da zam yapılmamasına 2014 yılı ücret tarifesi ile aynı seviyede kalmasına oy birliği ile karar verdi.

Öte yandan, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri de bir önceki yılda olduğu gibi huzur haklarını almama kararı aldı.