Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş, Türkiye’de yaşanan gidişatı milli görüş iktidarından başka engelleyecek bir şeyin olmadığını söyledi.

Saadet Partisi Edirne İl Teşkilatı aylık divan toplantısını yoğun bir katılımla gerçekleştirdi. İl Divan Toplantısına, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş, İl Başkanı Ali Demirkıran, İl Yönetim Kurulu üyeleri ile ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Birimlerin faaliyetleri, ilçe kongreleri ve genel seçime hazırlık konularını içeren gündemde açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Ali Demirkıran, "İnsanlar, diğer yaratıklardan üstün yaratılmıştır. İnsan doğruyu yanlıştan, iyiyi kötüden, faydalıyı zararlıdan ve adaleti zulümden ayırt etme yeteneklerine sahiptir. Bu nimetlere sahip insanın doğrunun, iyi olanın, faydalı ve adil olanın hakim olması için çalışması gerekir. Biz, bunun mücadelesini yapıyor ve bununla da tüm insanlığın saadetini istiyoruz" dedi.

Toplantıda söz alan İriş, ’Hedefsiz gemiye rüzgar yardım etmez’ sözleriyle başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü, "Allah’a hamdolsun bizim bir gayemiz ve bir hedefimiz var. Gayemiz Allah’ın rızasını kazanmak, hedefimiz ise tüm insanlığın dünya ve ahret saadetine vesile olmaktır. Bunun için varız, herkesin iyiliğini istiyoruz ve bütün gücümüzle çalışıyoruz. Bugün şer güçler Müslümanları istedikleri gibi oynatmaya yönetmeye çalışıyorlar. Bu kötü gidişatı milli görüşten, Saadet Partisi’nden başka engelleyecek yoktur. Çünkü İslam’ın dışında saadet aramak beyhudedir" şeklinde konuştu.