Edirne Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde görevli zabıta memurları ve pazar esnafı arasında, Edirne’de bir ilk olarak dostluk maçı yapıldı.

Edirne Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Zogo, Edirne Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak, görevleri gereği sürekli iletişim halinde oldukları pazar esnafı ile dostluk maçı düzenlediklerini belirterek, "Halkımızın gözünde çoğu zaman zabıta memurları sürekli ceza kesen, sert görünümlü görevliler olarak algılanır. Bizler de bu imajı silebilmek adına, pazar esnafımız ile futbol maçı ile dostluk köprüsü kurmayı amaçladık. Geçtiğimiz haftalarda yeni düzenlemeler yaptığımız Bin Evler pazaryerindeki pazarcı esnafımızla, halı saha dostluk maçı yaptık" dedi.

Edirne Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Bin Evler semti pazaryeri esnafı arasında dostluk maçını 10-5 zabıta takımı kazanırken, pazar esnafı Zabıta Müdürlüğü’nün teklifi üzerine maça çıktıklarını ve çok memnun olduklarını belirtti. Pazar esnafı adına konuşan sözcü, "Maçın skoru önemli değildi. Önemli olan bizlerin gözünde sürekli ceza kesen memurlarla neşe içinde bir maç yapmaktı. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a ve Zabıta Müdürü Mustafa Zogo ile zabıta memurlarımıza teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.