Tekin Eğitim Kurumları’nda öğrencilerimiz derslerden hem hafta içi hem de hafta sonları istifade edebilecekler.

Kurslarımızdan yararlanmak isteyen öğrencilerimiz için 29 Temmuz - 1 Eylül arasındaki ücretsiz tanıtım kursları yapılacak olup kayıtlarımız Yaparlar Avm  üstü şubemizde gerçekleşecektir.

Yıl içerisinde çok sayıda deneme sınavı uygulanarak, öğrencilerimize sınav bilincinin aşılanması için gerekli çalışmalar yürütülecektir.

Derslerimizin işlenmesinde teknolojiden faydalanılacak olup; öğrencilerimiz, zamanın şartlarına uygun ve daha hızlı bir şekilde bilgiye erişebilme imkanına sahip olacaklardır.

İsteyen öğrenciler, hafta içleri, okulumuzun açık olduğu her saat diliminde bireysel çalışmalarını okulumuzda gerçekleştirebilecekler.

1 yıl boyunca 408 saat net ders, 102 saat sınav ve 58 saat de etüt uygulaması gerçekleştirilerek; toplamda 568 saatlik eğitim verilecektir.

Öğrencilerimiz sene içerisinde hiçbir zaman yalnız kalmayacaklar ve sene içerisinde uygulanacak olan 6 farklı test ve envanterle, gelişim süreçleri, danışman öğretmenleri ve rehber öğretmenleri tarafından birebir takip edilecek, kişiye özel ders çalışma programları uygulanacaktır.

Tekin Eğitim Kurumları sahibi Fatih Tekin; yaptığı açıklamada

“ Çok değerli öğretmenlerle çalışan Tekin Eğitim Kurumları, yine bu öğretmenlerin, idarecilerin katkı ve emeğiyle öğrencilerini nice Türkiye dereceleri gibi büyük başarılara taşımış ve böylece eğitim alanında bir marka olmayı başarmıştır. Karaman’da birçok doktor, yönetici, mühendis, öğretmen ve daha nice seçkin meslek grubunun başarılı yetişkinleri Tekin Eğitim Kurumları’nın öğrencilerindendir. Ve ne büyük mutluluktur ki dünkü mezunlarımızın çocukları, bugün anne-babalarının oturdukları sıralarda eğitim görmeye devam etmektedir.

Toplumumuz için eğitimin şart olduğu bilinciyle ve iyi bir gelecek için iyi bir eğitimin gerekliliğine inanarak uzman eğitim kadrosu, içeriği güçlü yayınları, ve gelişen eğitim teknolojileri ile Tekin Eğitim kurumları olarak hedefimiz, öğrencilerimizi istedikleri okullara ve bölümlere yerleştirmenin yanı sıra gelecekte söz sahibi olacak, donanımlı, üretken bireyler yetiştirmektir, bizi yakından tanımaları için 29 Temmuz’da Siz değerli veliler ve öğrencilerimizi bekliyoruz” dedi.

Sizler de Tekin Eğitim Kurumları Olarak!

- Derslerden

- Programlı etütlerden

- Okula destek çalışmalarından

- Randevulu etütlerden

- Yoğunlaştırılmış yaz tatili programlarından

- Yarı yıl tatil programlarından

- Kamp programlarından yararlanarak sınavlara hazırlanmak için geç kalmayın.

Adres: Seki Çeşme mah. Atatürk Bulvarı no:68 ( yaparlar avm üstü )

TELEFON: 0338 214 14 18

GSM: 0541 221 88 80