2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılının Değerlendirmesi Başyayla’da Yapıldı
 
İl genelinde eğitim faaliyetlerinin değerlendirildiği İlçe Milli Eğitim Müdürler toplantısı Başyayla İlçesinde gerçekleştirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu’nun başkanlığında yapılan toplantıya Eğitim Denetmenleri Başkan Yardımcısı, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Müdür Yardımcısı ve Şube Müdürleri katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne gelerek İlçe Müdürü Halil İbrahim Atlı’dan ilçenin eğitim faaliyetleri hakkında bilgi alan İl Müdürü Kaymakam Mehmet Halis Aydın’ı ve Belediye Başkanı Şerafettin Bulgurcu’yu da makamlarında ziyaret ederek eğitime verdikleri destekten dolayı kendilerine teşekkür etti.

Başyayla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ev sahipliği yaptıtığı toplantıların ilki, ilçedeki okulların yönetici ve öğretmenleriyle gerçekleştirildi. Toplantıda okulların eğitim faaliyetleri değerlendirilerek yönetici ve öğretmenlerle görüş alış verişinde bulunuldu. Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürler toplantısına geçildi. İlçelerin 2012-2013 eğitim-öğretim dönemi faaliyetlerinin değerlendirildi toplantıda yeni sisteme göre okul dönüşümleri, taşımalı eğitim, okul derslik planlamaları, 2013 yatırımları da görüşüldü.

İl Milli Eğitim Müdürü ve beraberindeki heyet ilçe merkezi ve köylerdeki okulları da ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Toplantı ve incelemelerin ardından Başyayla Kiraz Festivaline katılan heyet daha sonra ilçeden ayrıldı.