İl Milli Eğitim Müdürü Bekir AKSOY Bakanlığımızca hafta sonu tüm yurtta yapılacak olan Açık İlköğretim sınavına evde girecek olan Ayşe KIYAK’ ı evinde ziyaret etti.

      Ziyarete İl Milli Eğitim Müdürü Bekir AKSOY, Müdür yardımcısı Selmani KARAÇAM, Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Ertan ARICI ve Müdür Yardımcısı Adem AYHAN katıldı.
     Pazar günü evde sınava girecek olan Ayşe KIYAK konuşmasında ; “ İl Milli Eğitim Müdürü Bekir AKSOY ve idarecilerin ziyaretlerinden çok mutlu oldum. Evimde beni ziyaret etmeleri beni çok duygulandırdı. Açık öğretime devam ettiğim için çok mutluyum, okumayı seviyorum. Eğitimime devam etmek istiyorum. Eğitimimi devam ettirmemde başta Milli Eğitim Bakanı olmak üzere İl Milli Eğitim Müdürü Bekir AKSOY’a ve beni bugünlere getiren öğretmenlerime ve aileme çok teşekkür ediyorum.”dedi.
      Ayşe Kıyak’ın annesi ;” Ayşe’nin hayatla barışık, kendine güvenen zeki ve çalışkan kişiliği olan evladımızdır. Biz ailesi olarak sonuna kadar kendisine gereken desteği vereceğiz. Kızımın çalışmalarında bizden desteklerini esirgemeyen idarecilere, öğretmenlere ve yardımı olan herkese çok teşekkür ediyorum “dedi.
     İl Milli Eğitim Müdürü Bekir AKSOY ziyarette yaptığı konuşmada; “ Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak eğitimde kaybedilecek fert yoktur anlayışıyla hareket ediyoruz. Bakanlığımızın Sağlık nedenleri ile sınav merkezine gelemeyecek kadar engelli olan bireyler için evde sınav hizmetlerini sunmaktadır. Ayşe gibi engelli olup okuma azmi bulunan ama okuyamayan diğer engelli bireylerin Ayşe’yi örnek almalarını istiyorum Bu hafta sonu sınava evinde girecek olan Ayşe kızımıza başarılar diliyor, azmi ve gayretinden dolayı kendisini kutluyorum .” dedi.