Eser mesajında; “Aileden sonra en önemli basamak olan okullarımız, bize eğitim imkânlarını sistemli bir şekilde sunarak; hayata hazırlayacak, gelecek hedeflerimize ulaştıracak bir çatıdır.

Yenilenmenin, gelişmenin, değişime açık olmanın, çalışmanın ve kalkınmanın tek yolu ise eğitim ve öğretimdir. Dolayısıyla çocuklarımızı ve gençlerimizi eğitim olanaklarıyla ne kadar buluşturabilirsek, ne kadar iyi yetiştirebilirsek yarınlarımız da o kadar aydınlık olacaktır.

Çocuklarımızın ve gençlerimizin kendilerine, ailelerine, Vatanımıza ve Milletimize yararlı bireyler olarak geleceğe hazırlama; onları bu doğrultuda yönlendirme görevi de bizlere düşmektedir. Bu amaçla okullarımızda her türlü altyapı eksikliklerini gidermek ve çocuklarımıza en iyi şartlarda eğitim imkânı sunmak üzere tüm hazırlıkları yapmaya, gerekli tedbirleri almaya gayret göstermekteyiz.

Hayat boyu sürecek olan eğitim ve öğretim sürecinde çocuklarımızı hayata hazırlarken, velilerimizin de olumlu ve yönlendirici katkıları, çocuklarımıza yapacakları rehberlik; onların üretken, araştıran, yorumlayan, sağlıklı bireyler olarak yetişmesinde önemli bir etkendir.

Sürekli gelişen ve değişen dünyaya ayak uydurabilmemiz için gerekli bilgi ve donanıma sahip olmamız gerektiğinin bilincinde olarak çocuklarımıza ve gençlerimize yaptığımız yatırımlara özen göstermeye, bunları kaliteyle sürdürmeye devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle kıymetli öğretmenlerimizin, sevgili öğrencilerimizin, saygıdeğer velilerimizin bu ve tüm eğitim çalışanlarının, 2019-2020 eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını temenni eder; sevgi ve saygı çerçevesinde başarılı bir yıl geçirmelerini dilerim” dedi.