İlk olarak Kale İlkokulu öğrencilerinin ilimizdeki resmi kurumların ziyaret edilerek işleyişleri ve görevleri ile ilgili bilgi edinmelerini sağlamak amacıyla hazırladıkları “Kurumlarımızı Tanıyoruz” adlı proje kapsamında Okul Müdürü Mustafa Kaya ve öğrenciler, İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu’nu ziyaret ettiler.
Diğer bir ziyaret de İrfan Ataseven Anadolu Lisesi Erkek Futsal Takımından gerçekleştirildi. İlimiz birinciliği ardından Aksaray’da düzenlenen bölge müsabakalarında da şampiyon olan futsal takımı, Türkiye finallerine kalarak 32 takım arasında ilimizi temsil edecek. Okul Müdürü Özgür Koca ve Beden Eğitimi Öğretmeni Osman Kılıç eşliğinde gerçekleşen ziyarette İl Müdürü Asım Sultanoğlu sporculara başarılar diledi.
Daha sonra DSİ Genel Müdürlüğü tarafından Dünya Su Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında “Su ve Sürdürülebilir Kalkınma” konulu resim yarışmasında dereceye giren Esentepe Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Sacit Cihan; Müdür Yardımcısı Mehtap Karasoy ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Gülten Kahraman ile başarılarını paylaşmak üzere Sultanoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.
Son olarak Nefise Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Anaokulu öğrencilerinin keyifli röportajın ardından Sultanoğlu öğrencilerin okullarına davetini kabul etti.
Ziyaretler hatıra fotoğraflarıyla son buldu.