Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından düzenlenen “Geleceğimizin Gözüyle Güvenilir Gıda” konulu resim yarışmasında Türkiye Birincisi olan Elif Kurt, İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu’nu ziyaret etti.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca düzenlenen 2., 3. ve 4. sınıflardan 80 bin öğrencinin katılımıyla gerçekleşen “Geleceğimizin Gözüyle Güvenilir Gıda” konulu resim yarışmasında Türkiye Birincisi olan Elif Kurt, İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz hafta Millî Eğitim Bakanı Nabi Avcı, ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker’in katılımıyla Ankara’da gerçekleşen ödül törenine katılan Elif Kurt ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Gülten Kahraman, derece alan eser hakkında Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu’na bilgi verdi. Yarışmayla geleceğimiz olan öğrencilerimizin gözüyle güvenilir gıda konusunda düşünce ve hayaller resmedilmiş oldu.

İl Müdürü Asım Sultanoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek başarısından dolayı  Elif Kurt’u ve başarısında emeği geçen Görsel Sanatlar Öğretmeni Gülten Kahraman’ı tebrik etti.