Ayrancı YİBO Okul Müdürü Atilla Taşcı :

 "2011 – 2012 Eğitim Öğretim yılında da fiziki imkanları geliştirme çalışmaları kapsamında  tüm hızıyla çalışan Ayrancı YİBO’ da  son olarak bütün derslikler , dersliğin düzeyine ve içeriğine uygun görsellerle kaplatıldı. 

Pek çok büyük kuruluşta bile henüz başarılamamış bir projeye Ayrancı Yibo olarak imza attık. Duyuru Ekranları Projesi okulumuzun her iki binasında da büyük ilgi görürken öğrencilerin ve öğretmenlerin ilgi odağı haline geldi. Duyuru ekranları ne mi? Okulumuzda kapalı devre duyuru yayını yapan bir sistem. Sabahtan akşama kadar duyurular dönüp durmakta, günün nöbetçi öğremenleri, doğum günü olan öğrencilerimiz, okul, idare ile ilgili duyurular ve çeşitli görsel yayınlarından oluşan bir ekran. Tabi bir ekran deyip geçmeyelim. Okulun beş ayrı noktasında günlük yayın yapmakta olan LCD ekranlar. 
Başarı ve projelerine her gün yenisini ekleyen Ayrancı Yibo, bu projeyle de bir öncülük yapmaktadır. Katkıda bulunan ve emeği geçen tüm idareci ve öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. " dedi.