Özel Babaoğlu Eğitim Kurumları, çocuk eğitiminde ailelere yönelik çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Bireyin eğitimine büyük önem veren, kendine güvenen, yenilikçi bir yaklaşımla eğitim öğretim hayatını sürdüren Özel Babaoğlu Eğitim Kurumları’ndan, velilere büyük bir destek daha geldi. Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesi mezunu, Harvard Üniversitesi’nde yüksek lisans yapan ve Doktora eğitimini Cambridge Üniversitesi’nde tamamlayan, Türkiye’nin en popüler eğitim bilimcileri arasında yer alan Dr. Özgür Bolat, hafta sonu Babaoğlu Koleji öğrenci velilerine özel “Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir?” semineri verdi.

Öğrencilerinin eğitim hayatındaki kazanımlarının yanı sıra okul ve ailenin etkin iş birliğine de inanan Babaoğlu Koleji,  veli seminerleri başta olmak üzere ebeveynlere yönelik çalışmalarına devam etti. Eğitim Bilimci Dr. Özgür BOLAT ile buluşma, bu hedefler ve amaçlar doğrultusunda gerçekleşti.

Salonu dolduran öğrenci velilerine hitap eden BOLAT, kendini rahat ifade edebilen, özgüveni yüksek, keşfetme ortamında yetişecek mutlu ve başarılı çocukların nasıl yetiştirileceğine dair bilimsel çalışmalarını Babaoğlu Koleji velileri ve öğretmenleri ile paylaştı.