Öğrenci velilerinin de yoğun ilgi gösterdikleri turnuva Özel Babaoğlu İlköğretim Okulu adına geleneksel olarak 3. sü düzenlenen turnuva Piri Reis Kültür Merkezi’ndeki satranç eğitim merkezinde yapıldı. Turnuvada, 8 yaş altı  kız erkek, 10 yaş altı kız ve erkek ve 14 yaş altı kız  erkek kategorilerinde yaklaşık 300 öğrenci mücadele etti.

1.’LERE ALTIN VERİLDİ
 Gün boyu çok çekişmeli mücadelelerin yaşandığı turnuva sonunda dereceye giren öğrenciler Özel Babaoğlu İlköğretim Okulu tarafından altınla ödüllendirildi. Hem kızlarda hem de erkeklerde her üç kategorinin 1. lerine altın hediye edildi.Dereceye giren diğer öğrencilere madalyon , çeşitli hediyeler ve katılım belgesi verildi. Okul müdürü Hilmi Erdoğdu:” Spora, sporcuya ve öğrencilerimizin eğitimine, kurum olarak desteğimiz devam etmektedir. Düşünmeye ve zihni geliştirmeye yardımcı olan satranç branşına ilgi gösteren çocuklarımızı desteklemek amacıyla 3. sünü düzenlediğimiz turnuvaya katılan bütün sporcularımıza ve ailelerine teşekkür ederim. Ayrıca ilimizde sık sık yarışmalar yaparak satranç sporuna olan ilgiyi her geçen gün artıran satranç il temsilciliğine, karşılaşmaları yöneten hakemlere, satranç öğretmenimize ,  Bifa A.Ş.’ye, ve katkısı olan herkese teşekkür ederim.” dedi.
BİFA’DAN HERKESE KİTAP
Turnuvada öğrencilere ve öğrenci velilerine Bifa Bisküvi A.Ş. tarafından meyve suyu, kek ikram edildi. Ayrıca turnuvaya katılan tüm öğrenci ve velilere yine Bifa A.Ş. tarafından kişisel gelişim kitapları armağan edildi.