Babaoğlu Koleji, yıl sonu etkinliklerini peşe peşe sıralayarak öğrenci velilerinin ve Karaman halkının beğenisini kazandı.

Etkinlikler hakkında bilgi veren okul müdürü Mustafa Ün:” Eğitim öğretim yılı içerisinde akademik çalışmalarımızı tamamlayarak yine Karaman’ ın zirvesindeki yerimizi aldık. Ancak sosyal, kültürel etkinliklerimizi ve öğrencilerimizin kendilerini ifade edici çalışmalarınıyıl sonuna bıraktık. Verimli geçen bir yılı bu etkinliklerle yine verimli bir şekilde sonlandırmak istedik.
Geçtiğimiz hafta Çanakkale’ ye gezi düzenledik. Okuma Bayramı ve İngilizce Gecesi’ ni velilerimize sunduk. Bu haftaya da iki tiyatro ve müzik konseri ile başladık. Tiyatro Kulübümüzün hazırlayıp, 5. ve 6.  sınıf öğrencilerimizin oynadığı “Hepimiz Nasrettin Hoca’ yız” adlı oyunun yanı sıra öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin birlikte rol aldığı “Artiz Mektebi” adlı oyunu sahneledik. Ardından Müzik Kulübümüzün konserinde, müzik öğretmenlerimiz, okul koromuz, gitar kursu öğrencilerimiz ve keman kursu öğrencilerimiz harika bir konser verdiler.
Önümüzdeki günlerde 3 kez anasınıfı yıl sonu gösterimiz, 3 kez Mersin gezimiz, mezuniyet gecemiz  ile tüm Babaoğlu Koleji ailesine unutulmaz bir yıl yaşatmak istiyoruz.
Bugüne kadar yapılan etkinliklerde emeği geçen öğrenci, öğretmen ve çalışanlarımıza teşekkür eder, diğer etkinlikler için kolaylıklar dilerim. Etkinliklerimizi Karaman halkına aktaran basın çalışanlarımıza ve yetkililerine çok teşekkür ederim.” dedi.