Özel Babaoğlu Ortaokulunun TEOG sonuçlarını değerlendiren Okul Müdürü Mustafa Ün: “Haziran ayında açıklanan yerleştirme puanları sonucunda mezun olan öğrencilerimizin tamamının puan ortalamasının 455,41 olması Babaoğlu Eğitim Kurumları Ailesi olarak bizleri gururlandırdı. Bu puan ortalaması ile Karaman’da bugüne kadar yapılabilen en yüksek ortalamaya imza attık.

Mezun olan 68 öğrencimizin %41’ i Fen Liselerine, %59’u ise Anadolu Liselerine yerleşmişlerdir. 68 öğrencimizin 28’i Fen Lisesini, 40’ı da Anadolu Lisesini kazandı. Başta Ankara, İstanbul, İzmir, Konya, Adana, Kayseri, Manisa, Tokat, Akşehir Fen liseleri olmak üzere ilimizdeki Anadolu Liseleri ile birlikte mezun olan bütün öğrencilerimizi, sınavla öğrenci alan ortaöğretim kurumlarına yerleştirdik. Öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen öğretmenlerimizi ve ailelerimizi kutlarım.

2014 Yılında 441 puan ortalaması, 2015 Yılında 449 puan ortalaması ile zirvede yer almıştık. İlimizde şimdiye kadar yapılamayan en yüksek puan ortalamasını (455,41) bu yıl yaparak yıl içerisindeki uğraşlarımızın sonuçlarını aldık. Tavan puanın 500 olduğu Yerleştirmeye Esas Puan Değerinde 68 öğrencimizin yaptığı 455,41 ortalama,  490-500 puan arası 11 öğrenci, 470-500 puan arası 34 öğrenci, 450-500 puan arası 45 öğrenci ve 400 puan üzerinde 61 öğrenci ile okulumuz Karaman’da 2016 TEOG’a da damga vurdu.

Anasınıfı, ilkokul, Ortaokul ve Anadolu Lisesi ile hizmet veren eğitim yerleşkemizde, spor salonu, konferans salonu, oyun alanları ve yeşil alanları ile 6 yaşından 18 yaşına kadar Karaman’ daki öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmeye devam ediyoruz. Kurumlarımıza gereken ilgiyi fazlasıyla gösteren halkımıza da ayrıca teşekkür ederiz.

Öğrencilerimizin yeni okullarının onlara daha iyi başarılar getirmesini diler; bu tarihi başarı için tüm öğrencilerimizi ayrı ayrı kutlarım. Öğrencilerimize kılavuzluk eden tüm öğretmenlerimize, personelimize ve  öğrencilerimizin ailelerine şükranlarımı sunarım. Yapılan çalışmalarımızın ve başarılarımızın halkımıza iletilmesi konusunda destek olan yazılı ve görsel medyamızın çok değerli temsilcilerine de ayrıca teşekkür ederiz.

Kurumlarımızı ilimize armağan eden, Bifa A.Ş. Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Sayın Yılmaz Babaoğlu’na,  Bifa A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Necati Babaoğlu’ na,  Bifa A.Ş. yöneticilerine,  çalışanlarına, emeği geçenlere ve destek olan herkese teşekkür ederim.” dedi.