Karaman'da Bifa Şirketler Topluluğu tarafından Bifa Ortaokulu'nda öğrencilere kitap dağıttı. Kitap dağıtım törenini 30 yıl önce özel teşebbüsün yaptırdığı ilk okul olan Bifa Ortaokulu yapılması, Yılmaz Babaoğlu için ayrı bir mutluluk kaynağı oldu. Yılmaz Babaoğlu yaptırdığı okulda ki kitap töreninde geçmişe dönerek duygulu anlar yaşadı. Kitap dağıtım törenine Karaman Valisi Murat Koca, İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, BİFA Bisküvi Onursal Başkanı Yılmaz Babaoğlu, Bifa Şirketler grubu adına Ali Konukseven katıldı.

Karaman Valisi Murat Koca Bifa Vakfına teşekkür ederek “Bifa Ortaokulu Bifa Şirketler Topluluğu'nun yapmış olduğu Yılmaz Babaoğlu abimizin geçmişte yapmış olduğu bir okulumuz ve eğitime olan desteğine devam ediyor. Bifa Şirketler Topluluğu ile birlikte Karaman'da 12 bin kitap dağıtacağız. 5 ve 6. sınıflara okuma kitaplarımızı dağıtacağız. Hedef okuyan başarılı olan ve devamında da topluma yararlı insan yetiştirmek. Bifa Vakfı'na yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Bifa Şirketler grubu adına konuşan Ali Konukseven ise “Bifa Vakfı olarak bizde en ücra köşesine kadar kitap dağıtımı yapıyor. bu sene 4, 5 ve 6. sınıflara 12 bin kitap dağıtacağız. Hedefimiz Karaman olarak okuyan bir gençlik, iyi bir insan yetiştirmek. Karaman okumada çok üst sıralarda olduğuna inanıyorum. Daha çok kişinin okuması için Bifa olarak elimizden geleni yapmaktayız” şeklinde konuştu.

Bifa Şirketler Topluluğu Onursal Başkanı Yılmaz Babaoğlu öğrencilere başarılar diledi. Konuşmaların ardından Vali Koca ve beraberindekiler, öğrencilere kitap dağıttılar.

Necati ERMİŞ