Erşahince yaptığı açıklamada; “Bireysel başarılara alışkın olan kurumumuz,  daha önceki yıllarda Türkiye 24'üncüsü ve 123'üncüsü çıkarmanın haklı gururunu bugün de yaşamaktadır. 2019 YKS sonuçlarına göre bu yıl mezun ettiğimiz öğrencilerimizden İZGİ ALTAY Türkiye 627'sinci ve alanında Karaman il birincisi olarak bu başarısı ile ilimizin ve okulumuzun gurur vesilesi olmuştur. Üniversite yıllarında da başarısının devam edeceğine ve mezun olduktan sonra ülkemize ve milletimize başarıları ile hizmet edeceğine inanıyor,  kendisini ve onun şahsında tüm gençlerimizi tebrik ediyorum. Bu yıl mezun ettiğimiz öğrencilerimizden ilk 5 binde 2, ilk 10 binde 5, ilk 30 binde 11, ilk 50 binde 13 öğrencimiz ve daha niceleri ile kitlesel başarıda farkımızı ortaya koyuyoruz. Önceki yıllarda okulumuzdan mezun olup yeniden sınava hazırlanan öğrencilerimizin de elde ettiği başarılar ayrıca göğsümüzü kabartıyor.

2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılı okulumuz için başarılı bir yıl olmuştur. YKS de önemli başarılar elde eden öğrencilerimiz, tatlı bir TERCİH telaşı içerisine gireceklerdir. Üniversite yerleştirme sonuçları açıklandığında hem bu yıl hemde önceki yıllarda mezun ettiğimiz öğrencilerimizin kariyer hedeflerine ulaştıklarını görmek bizler için ayrı bir mutluluk kaynağı olacaktır. Özel Karadağ Koleji olarak mezun ettiğimiz öğrencilerimizin üniversiteye yerleşme oranının da yüksek olacağını tahmin etmekteyiz. Okulumuz Rehberlik Servisi öğrencilerimizin bu heyecanlı döneminde kendilerine rehberlik yapmak için 29 Temmuz tarihine kadar okulumuzda öğrencilerimize yardımcı olacaklardır.

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı için fiziki anlamda hazırlıklarımızı yaptık. 29 Temmuz -29 Ağustos tarihleri arasında kayıtlı öğrencilerimize düzenleyeceğimiz YAZ KURS’ u için plan ve programlarımızı tamamladık. Öğrencilerimizle yeni döneme hazırlanmak, eksiklerimizi gidermek, 2019-2020 yılında daha büyük başarılara imza atmak düşüncesindeyiz” dedi.

Eğitimin sevgiyle başladığını söyleyen Okul Müdürü Erşahince; Başarılı olmanın anahtarı, "Planlı, Disiplinli ve Sistemli" çalışmaktır.  Gençlerimize doğru rehberlik yapıldığında onlar her türlü zorluğun üstesinden gelebileceklerdir. Gençlerimize değer veriyor ve onlara güveniyoruz. Özel Karadağ Koleji olarak amacımız; geleceğin büyükleri olan çocuklarımızı milli değerlerimizle birlikte insanlığın ortak değerlerine sahip çıkan, Türk Milleti ve insanlık aleminin sürekli değişen ve gelişen beklentilerine cevap verebilecek, ’’Fikri Hür, Vicdanı Hür, İrfanı Hür’’ nesiller olarak yetiştirmektir dedi.