Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Mehmet Yalvaç, Okul Aile Birliği Başkanı Nurettin Ülküsever, Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Kasım Özel, Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Fakir Öğrencileri Koruma Derneği başkanı Halil Özdoğan, Ensar Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Cahit Suci Karamangundem.com’ u ziyaret etti


Okul Aile Birliği Başkanı Nurettin Ülküsever;

“Okulumuz katsayı ve diğer bazı engellerin kaldırılmasına bağlı olarak her yıl başarı grafiğini yükselten ilimizin en köklü eğitim kurumlarındandır. Öğrencilerimizin yükseköğrenime geçişlerinde hiçbir engel bulunmayıp, diğer orta öğretim kurumları ile eşit haklara sahiptir. Kız- Erkek olmak üzere toplam 1050 öğrencimiz, 71 öğretmenimiz mevcuttur. Erkek öğrencilerimiz için 154 kapasiteli DPY Pansiyonumuz hizmet vermektedir.  Okulumuzda öğrencilerimizin sadece ders ortamlarında değil, diğer mekân ve zamanlarda da eğitim-öğretim fırsatlarını geliştirmek için yoğun çaba sarf edilmektedir. Bu çerçevede sosyal ve kültürel faaliyetlere sıklıkla yer verilmektedir. Kurumumuzda yardımlaşma ve dayanışma faaliyetlerinin pek çok örneği sergilenmektedir. Huzurlu ve güvenli ortamı ile Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak emin adımlarla geleceğe yürüdüklerini, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı evlatlar yetiştirmek amacıyla elimizden gelen çabayı sarf edeceğimizi ve bundan sonra da etmeye devam edeceğiz. Bu çalışmalarında okulumuza her zaman destek olan Valiliğimize, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Belediye Başkanlığımıza, tüm kurum ve kuruluşlarımız ile dernek ve vakıflarımıza, hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hepsinden ALLAH razı olsun. “ dedi.

Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Fakir Öğrencileri Koruma Derneği başkanı Halil Özdoğan;

“Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin daima yanında olacağız, her konuda öğrencilerimizi destekleyeceğiz. Milli ve manevi değerler ile mücehhez nesil için dernek olarak üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız ve bu sorumluluğun gereğini yerine getirebilmek için gerekli gayreti sarf edileceğiz. Bu çerçevede okulumuzu tercih edecek olan başarılı öğrencilerimize TEOG yerleşme puanlarına göre,  sekiz ay süreyle burs katkısı sağlayacağız. “ dedi.