Vali Yardımcısı Sezer Işıktaş, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen ve İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu ile protokol üyeleri Karaman İmam Hatip Ortaokuluna bir ziyaret gerçekleştirdiler.
Ziyarette protokol üyeleri; sivil toplum kuruluşu temsilcileri, okul aile birliği başkanı ve velilerle birlikte derslik sistemine göre düzenlenen Kuran-ı Kerim sınıfının açılışını yaptılar.

Okul Müdürü Ziya Güler, Kuran-ı Kerim sınıfında yaptığı konuşmada, ziyaret dolayısıyla memnuniyetini belirterek dini ilimlerle dünyevi ilimleri ayrım yapmadan bütünlediklerini, değerler eğitimi kapsamında Kuran-ı Kerim’i anlamanın ve hayata tatbik etmenin çocuklarımızın iyi bireyler haline gelmesine vesile olacağını ve onları mutlu edeceğini ifade etti. Güler, Kuran-ı Kerim sınıfının hazırlanmasında büyük emeği olan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Hasan Hüseyin Yaşar’a teşekkür etti.

Daha sonra öğrenciler, Kuran-ı Kerim ve mealini okudular.

Açılış sonrası bir süre öğrencilerle sohbet eden İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, derslik sisteminin eğitime sağladığı katkılardan bahsederek Kuran-ı Kerim sınıfının oluşmasında emeği geçenlere teşekkür etti.