Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, 2016-2017 eğitim öğretim yılında ilçedeki okulların BENGİ projesi kapsamında yapmış oldukları çalışmalar masaya yatırıldı.

Kaymakamlık Salonu’ndaki düzenlenen toplantıya, Kaymakam Hüseyin Öner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhan Levent ve diğer yetkililer katıldı.

İlçedeki okul müdürleri bir yıllık BENGİ çalışmalarını özetlerken, etkinliklere ait fotoğraf ve videolarda gösterildi. Balıkesir’de eğitime yeni bir soluk getiren BENGİ Projesi, 2017-2018 eğitim öğretim yılında da devam ederken, geçtiğimiz eğitim öğretim yılında yapılan etkinlikler de paylaşıldı. Kaymakam Hüseyin Öner, akademik başarının, değerler eğitiminin, sosyal-kültürel-sanatsal ve sportif etkinliklerin ve okul-aile-toplum ilişkilerinin dört ayağını oluşturduğu, projenin toplumun her kesiminin desteğini aldığını söyledi. Öner, okul müdürlerine teşekkür ederken, örnek çalışmaların not alınmasını istedi. Kaymakam Öner, Mustafa Müdüroğlu Ortaokulu Müdürü Abdullah Erez’in, değerler eğitimi kapsamında ata sözlerinden yararlanmalarının diğer okullara da örnek olmasını da istedi.