Karaman Kamu-Sen üyelerinin çocuklarının, Özel İlkadım Eğitim Kurumlarından alacakları eğitim için indirim protokolü imzalandı.

Üyelerinin her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerini belirten Karaman Kamu-Sen İl Temsilcisi Nedim Ünal; “Memur arkadaşlarımızın ekonomik zorluklarla uğraştığını biliyoruz. Kamu sen olarak öğrencilerimizin çocuklarımızın geleceğe daha iyi hazırlanması adına daha kaliteli iyi bir eğitim almasını çok önemsemekteyiz. İlk adım eğitim kurumları ile bugün gerçekleştirilen anlaşma ile tüm üyelerimizin çocukları 3 yıl boyunca indirim hakkından yararlandırılacaktır. Bütün üyelerimize hayırlı olsun dedi” dedi.

Özel İlkadım Eğitim Kurumları firma kurucusu Akkoca; “Bizlerle anlaşma sağlayan Kamu-Sen yetkililerine çok teşekkür ediyorum. İlkadım Eğitim Kurumu olarak Kamu çalışanlarına firmamızdan istifade edecek olanlara maddi indirim yapmak istedik. Kamu-Sen üyelerine yönelik 3 yıl geçerli olacak anlaşmamızı gerçekleştirdik. Bizlere emanet edilecek çocukların tamamını bizim, kendi çocuklarımızmış gibi görmekteyiz. En iyi eğitimi vermek adına,  geleceğe atacakları ilk adımlarını güvenle atmaları adına bütün kadromuzla var gücüyle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.