Fatih Anadolu Lisesi, Kültür Edebiyat Kulübü öğrencileri, danışman öğretmenleri Burcu Keskin ile hazırladıkları eğitim ve eğlence ağırlıklı etkinliklerini Karamanoğlu Mehmet Bey İlkokulu ve Cumhuriyet Nihat Arslan İlkokulu öğrencilerine sergiledi.

Etkinliklere ilkokulların anasınıfı, özel eğitim ve 1. Sınıf öğrencileri katıldı. Faaliyet Fatih Anadolu Lisesi’nin değişik sınıflarında eğitim gören tiyatro, güzel okuma, taklit yapma yetenekleri olan öğrenciler tarafından yapıldı.

 Amaçlarını, kendilerinden yaşça küçük olan kardeşlerinin okullarında etkinlikle onlara eğitim vermenin yanında yüzlerinin güldüğünü görmek, okulun önemini vurgulanmak, kardeşlik ve dayanışmayı artırmak olduğunu dile getiren gençler, kardeşleri gülerken kendilerinin de çok mutlu olduklarını belirtti.

 ”Canlar Bizim De Canımız” adı verilen etkinlik, okulların öğrenci, öğretmen, velilerin çok hoşuna gitti. Gençlerin toplumunun birlik, beraberlik dayanışmasına katkı sağlayan bu tür etkinlikler yapması takdir topladı. Fatih Anadolu müdürü Durmuş Sayaslan, öğrencilerine topluma katkı yapacak, ben merkezli olmaktan öte, biz merkezli düşüncelerine,  faaliyetlerine, etkinliklerine destek olduklarını, faaliyetlerinde katkı sağlayan, Mehmet Bey İlkokulu müdürü Memiş Memiş ve Cumhuiyet Nihat Arslan İlkokulu müdürü Mustafa Yağcıoğlu’nun şahsında tüm öğrenci, veli ve öğretmenlere teşekkür etti.